Merken

 • 3 Little Monkeys

  3 Little Monkeys

  Een ecologisch lokaal merk dat creatief is met stoffen en het hergebruiken hiervan. Gevestigd in Luik.

 • Affenzahn

  Affenzahn

  Een vrolijk Duits, duurzaam merk met als kernwoorden kleur en dieren. Speels en kleurrijk aanbod. 

 • Anaé

  Anaé

  Anaé® is het productengamma van Ecodis voor de hygiëne van het hele gezin, in een ecologische en economische versie. Anaé ressources® is de lijn van basisingrediënten waarmee u zelf een aantal hygiëneproducten kunt maken.

  - Anaé® textielproducten (make-up verwijderbare schijven, massagehandschoenen, biologische katoenen handdoeken) zijn GOTS-gecertificeerd, voor het respect voor het milieu en de mens.

  De "plus": een deel van de loofah in het Anaé® -gamma komt uit Benin, waar Ecodis een solidair agrobiologisch project heeft opgestart om de plant die deze plantenspons creëerde te kweken.

  www.ecodis.info

 • Attitude

  Attitude

  ATTITUDE - Bewust leven

  Zich vragen stellen (her)wekt de zintuigen, roept een bewustzijn op en stelt ons in staat ons dagelijks leven beter te waarderen. Door onze ogen wijd open te houden om te zien wat er om ons heen is, worden we aandachtiger, maar ook opener.  We leven bewuster. We voelen ons beter en wensen het beste - voor onszelf, voor ons gezin en voor de planeet.

  Naarmate we ons meer bewust werden van onze omgeving, werden we kritischer over de producten die we gebruikten om voor ons huis en lichaam te zorgen. We zetten onze nieuwsgierigheid in gang en begonnen te experimenteren.

  We hebben de wereld rond gereisd op zoek naar natuurlijke ingrediënten die net zo effectief zijn als synthetische opties. We wilden superieure producten creëren zonder industriële onzuiverheden. Al onze producten komen uit plantaardige en minerale bronnen.

  Daarom zijn al onze producten zorgeloos - 100% veilig voor uw gezin en de planeet en vrij van kankerverwekkende chemicaliën, mutagenen en hormoonontregelaars.

  Onze flessen en dozen zijn recyclebaar en gemaakt van gerecycleerd materiaal. Zelfs diegenen die werden afgekeurd! Onze verpakkingsparels zijn 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en wateroplosbaar.

  www.attitudeliving.com

 • Bag to Green

  Bag to Green

  Een LOKAAL en ETHISCH bedrijf

  PRAKTISCHE en DUURZAME verpakkingen

  NATUURLIJKE vezels

  Bag to Green is ontstaan vanuit een behoefte: de noodzakelijke verandering in onze consumptiegewoonten die schadelijk zijn voor het milieu. Het bedrijf is gebaseerd op sterke WAARDEN die mens en milieu centraal stellen in de economie! Bag to Green is een coöperatieve onderneming met beperkte verantwoordelijkheid en een maatschappelijk doel.

  De onderneming positioneert zich als een speler op het gebied van duurzame ontwikkeling door haar activiteiten te richten op milieubescherming, eco-consumptie en opleiding. Het stelt de economie ten dienste van de burger en bevordert de sociale en solidaire economie als alternatief voor een economie die gedomineerd wordt door het doel van winst.

  Het concept van Bag to Green is gebaseerd op de vier pijlers van duurzame ontwikkeling: economie, de burgerlijke verantwoordelijkheid, het milieu en het maatschappelijk doel.

  www.bagtogreen.com

 • Barbe Verte

  Barbe Verte

  Barbe Verte biedt een reeks ecologische producten aan, 100% zelfgemaakt, duurzaam, lokaal en ambachtelijk met als doel geen afval te produceren.

  Voor persoonlijke hygiëne of huisonderhoud vindt u alles wat u nodig heeft bij Barbe Verte.

  Gemaakt in België

  www.barbeverte.be

 • Bel Nature

  Bel Nature

  Bel Nature produceert 100% biologische katoenen watjes en wattenstaafjes.

  De grondstoffen, de behandeling (het bleken) en de verpakking (maïszetmeel) van de Bel Nature producten zijn organisch en biologisch afbreekbaar, allemaal gecertificeerd door Ecocert.

 • BilliesBox

  BilliesBox

  Billiesbox, slim en duurzaam!

  Slim en duurzaam! BilliesBox omvat alles wat men nodig heeft tijdens de luierperiode: 12 wasbare doekjes en 1 flesje verzorgende lotion in een handige box.

 • BioBrush

  BioBrush

  Tandenborstels gemaakt uit cellulose van houten restproducten. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en reinigen je tanden net zo goed als hun vervuilende plastic neefjes. Dat maakt van BioBrush de beste keuze voor schone tanden.

  www.biobrush-berlin.com

 • Bioserie

  Bioserie

  Een nieuw soort van groen

  Ons speelgoed is vrij van alle giftige stoffen - veel meer dan wettelijk opgelegd!

  Ze zijn afgeleid van planten en putten de aarde niet uit van alles wat niet meer kan groeien.

  Veelzijdig, kleurrijk, gemakkelijk schoon te maken, ze zijn perfect voor de eerste twee jaar van je baby.

  Kind of cool, nietwaar?

  www.bioserie.com

 • Blue Water Bento

  Blue Water Bento

  Blue Water Bento, een collectie van ECOlunchbox van roestvrij staal en siliconen lunchartikelen die oceaanvriendelijk, lekvrij en 100% plastic vrij zijn.

  Sinds ECOlunchbox in 2009 zijn lijn van plasticvrije, milieuvriendelijke lunchdozen op de markt bracht, is het zijn missie om gezinnen te helpen hun afhankelijkheid van kunststoffen te verminderen door hoogwaardige, plasticvrije alternatieven aan te bieden.

  Door de jaren heen hebben we steeds weer de behoefte gehoord van onze gemeenschap dat ze van onze 100% roestvrijstalen lunchbox hielden - niet giftig, vaatwasmachinebestendig, robuust, plastic vrij! Wat zouden ze nog meer kunnen dromen? Nou, er was één klein ding... we kregen herhaaldelijk verzoeken voor een plastic vrije lunchbox die ook lekvrij was.

  In wezen wilde onze gemeenschap echt het gemak van plastic zonder lekkage - zonder het plastic!

  Vanuit het oogpunt van de gezondheid van mens en milieu geloven wij dat silicone op dit moment het beste materiaal is dat beschikbaar is voor opklikbare, lekvrije deksels van voedselcontainers. Het is veel duurzamer en langer houdbaar dan plastic, bestand tegen degradatie als gevolg van langdurig gebruik of blootstelling aan extreme temperaturen. Hoewel silicone niet biologisch afbreekbaar is, zijn wetenschappers van mening dat het materiaal niet gevaarlijk is voor het milieu en ook niet giftig voor in het water of in de bodem levende organismen.

  We blijven ons inzetten om gezinnen te helpen hun afhankelijkheid van kunststoffen te verminderen door hoogwaardige, plastic vrije alternatieven aan te bieden.

  Wij geloven dat we met onze Blue Water Bento collectie inspelen op de wens van gezinnen om overal ter wereld een gezonder leven te leiden - voor zowel mensen als de planeet! Met onze producten kunnen mensen ervoor kiezen om 's middags geen plastic te gebruiken - en op andere plekken in hun leven een reis te beginnen om hun afhankelijkheid van plastic in het algemeen te verminderen.

  www.ecolunchboxes.com

 • BoobBirds

  BoobBirds

  BoobBirds
  - zijn door hun unieke vorm onzichtbaar, zelfs onder strakke kleding
  - zijn gemaakt van zeer zachte stof zodat de huid kan ademen en gezond blijft
  - zijn milieuvriendelijk omdat ze telkens weer herbruikt worden

 • Cangurito
 • Cheeky Wipes

  Cheeky Wipes

  Cheeky Wipes, een Engels merk waarmee u geld bespaart, de planeet en de billen van uw baby redt

  De zachte huid van een baby is subliem... hun luier verversen, niet zo zeer...

  Wat als u zijn poepje kon verversen, uw baby beschermen, ecologisch blijven en geld besparen? Dit alles met een doekje?

  Cheeky Wipes wasbare doekjes is nummer 1 in de ecologische baby verversen.

  Geen propvolle vuilnisbakken meer gevuld met doekjes, geen chemicaliën meer op de babyhuid. Wasbare babydoekjes die helpen het milieu te beschermen terwijl u geld bespaart.

  - Baby doekjes die u geld besparen - minstens 300€ in wegwerpdoekjes die u niet hoeft aan te kopen
  - Babydoekjes die milieuvriendelijk zijn - een bijdrage aan de bescherming van onze planeet door afval te beperken
  - Zachte babydoekjes die de huid van je baby respecteren - geen agressieve chemicaliën, gewoon water en 0,16% essentiële oliën!
  - Geen zorgen meer met de All-in-One Kit - Handig en geen extra wassen... of drogen nodig

  Ze bieden ook wasbare maandverbanden aan

  www.cheekywipes.eu

 • Cosmea

  Cosmea

  De inlegkruisjes van Cosmea belasten het milieu veel minder dan andere vergelijkbare inlegkruisjes. De toplaag is namelijk gemaakt van 100% gecertificeerd katoen en de onderlaag voor 80% van hernieuwbare grondstoffen. Met Cosmea bio-inlegkruisjes heb je het hoogste comfort met een verantwoord gebruik van groene middelen.

 • Croll en Denecke
 • Dr. Bronner's

  Dr. Bronner's

  Dr. Bronners is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Alle zepen zijn zowel fair trade als biologisch. Heerlijke geuren en volgens de fans zijn er maar liesft 18 verschillende toepassingen voor de zeep. Van het wassen van kleding tot gebruik als shampoo en scheerzeep.

  www.drbronner.com

 • Easy Peasy

  Easy Peasy

  Easy Peasy is een Frans milieuvriendelijk merk van slofjes, schoenen en accessoires voor kinderen en hun moeders.

  Easy Peasy, wat "gemakkelijk" betekent in het Engels, werd in 2008 geboren toen twee jonge creatieven elkaar ontmoetten en hun ecologische zorgen combineerden met hun liefde voor schoenen om dit schoenmerk te creëren.

  Easy Peasy wil betekenis geven aan het creatieve proces door een ecologische collectie aan te bieden die is ontworpen met plantaardig gelooid leer, gecertificeerd als chroomvrij, met behulp van watergedragen lijmen en biologische katoenen verpakkingen...

  www.easypeasy.fr

 • Flax & Stitch

  Flax & Stitch

  Flax & Stitch biedt duurzame alternatieven voor alle soorten verpakkingen. Dit zijn originele creaties gecreëerd en gemaakt in België: broodzak en baguette zak, bulktas, draagtas, sandwich zakje, snack zakje, zeepzakje, zakjes voor vaste shampoos, zakjes voor tandenborstels of inox rietjes enz...

  www.flaxandstitch.com

 • Green Toys

  Green Toys

  Verminderen, Hergebruiken, Recyclen!

  Green Toys Inc. maakt een geweldige lijn van klassieke kinderproducten gemaakt van gerecycled plastic en andere milieuvriendelijke materialen. Dit helpt het gebruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, waardoor de algehele gezondheid en het geluk van de planeet wordt verbeterd.

  www.greentoys.com

 • Habeebee
 • Hamac
 • Hevea

  Hevea

  De naam Hevea is afgeleid van de Latijnse naam voor de rubberboom, Hevea Brasiliensis. Het natuurlijke rubber dat het produceert is de basis van ons assortiment. Het gebruik van natuurlijk rubber, in plaats van synthetisch rubber gemaakt van olie, werkt tegen klimaatverandering door het aantal bomen te verhogen en het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen.

  www.heveaplanet.com

 • Hydrophil

  Hydrophil

  Hydrophil uw merk voor innovatieve duurzame hygiëneproducten.

  Opgericht door 3 vrienden uit de Duitse maritieme stad Hamburg die een blog schreven over de meest uiteenlopende facetten over water. Ze schreven over verschillende aspecten van water zoals: het duurzaam gebruik van water, conflicten over water als natuurlijke hulpbron, leidingwater, enzovoort.

  Op een gegeven moment vroegen ze zich af of het mogelijk zou zijn om goederen te produceren die niet alleen fairtrade, duurzaam en veganistisch zouden zijn, maar ook waterneutraal, aangezien de kwestie van water toeneemt.

  In september 2013 brachten ze hun eerste T-shirt uit en inmiddels hebben ze zich gespecialiseerd in W.A.S.H. goederen (WAter, Sanitation, Hygiene).

  Inmiddels zijn er waterneutrale zepen, duurzame bamboetandenborstels, geüpcyclede waszakken, wattenstaafjes en nog veel meer, allemaal waterneutraal, veganistisch en eerlijk geproduceerde producten.

  www.hydrophil.com

 • ImseVimse

  ImseVimse

  ImseVimse bestaat sinds 1988. Sinds de oprichting van het bedrijf maken en verkopen wij functionele en herbruikbare textielproducten voor vrouwen en kinderen, met respect voor het milieu.

  www.imsevimse.com

 • Jack n' Jill

  Jack n' Jill

  Jack N' Jill Kids produceert natuurlijke producten voor baby's en kinderen.
  Ze zijn veilig en leuk om te gebruiken!

  Natuurlijke tandpasta met gecertificeerde organische natuurlijke smaken!
  Biologisch afbreekbare tandenborstels!

  www.uk.jackandjillkids.com

 • Jackson Reece

  Jackson Reece

  Baby verzorgingsproducten die volledig gemaakt worden met organische ingrediënten. Ook de verpakking is recyclebaar. Een ecovriendelijk merk dat Ideaal is voor de gevoelige huid van de kleintjes.

 • Jean Carol

  Jean Carol

  Je gezicht is kwetsbaar en daarom is het zeer belangrijk het alle aandacht te geven die het nodig heeft. Met de Jean Carol ontschminkwatjes reinig je jouw gezicht met 100% afbreekbaar biologisch katoen

 • La Droguerie éco

  La Droguerie éco

  Al meer dan 15 jaar is ons motto "Maak uw eigen reinigingsproducten! ». De adviezen en producten van La droguerie éco helpen u bij deze "DIY"-aanpak met een aantal eenvoudige, effectieve en economische ingrediënten. De producten van La droguerie éco, die in Frankrijk of West-Europa worden vervaardigd, zijn gemaakt van natuurlijke, minerale of plantaardige grondstoffen en met een maximum aan biologische ingrediënten.

  www.la-droguerie-eco.com

 • La Renarde
 • Lamazuna

  Lamazuna

  Lamazuna... Een Frans merk met een Georgische naam!

  Een "milieuzuinig" gamma dat het dagelijks leven vereenvoudigt en tegelijk het badkamerafval aanzienlijk vermindert.

  Lamazuna bevordert duurzaamheid, zowel in de keuze van haar producten (glas, biologisch katoen...) als in de relatie met haar partners.

  Topproducten: Vaste cosmetica, zero waste accessoires

  Ecologisch zijn, is niet strijdlustig zijn, het gaat er gewoon om uw gezond verstand te gebruiken ;-)

  www.lamazuna.com

 • Lily Lolo

  Lily Lolo

  WAT MAAKT LILY LOLO ZO UNIEK?

  GEÏNSPIREERD DOOR DE VELE GEZICHTEN VAN SCHOONHEID

  Of uw huid nu droog, vettig of ergens tussenin is, Lily Lolo minerale make-up geeft een vlekkeloze en naadloze teint zonder verstoppingen of irritaties. Wij geloven ook dat moderne schoonheid in vele vormen bestaat en daarom creëren wij onze producten met elk type vrouw in gedachten, ongeacht uw stijl, leeftijd en huidskleur.

  GEMAAKT MET LIEFDE..... EN ZONDER SCHADELIJKE INGREDIËNTEN

  Onze producten zijn gemaakt met uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de huid voeden en beschermen. Dat betekent dat je nooit of te nimmer schadelijke chemicaliën zoals parabenen en ftalaten, synthetische parfums, kleurstoffen of iets anders dat niet vriendelijk is voor jou en je huid. Bovendien zijn we er trots op dat we ook gecertificeerd zijn als cruelty free.

  www.lilylolo.co.uk

 • Luke's Toy Factory
 • MiniKOiOi

  MiniKOiOi

  Minikoioi is in de eerste plaats een gamma van praktische en mooie accessoires die nodig zijn tijdens de uitbreiding van de voeding van baby's.
  Gemaakt van 100% food grade silicone, latex, BPA, PVC en ftalaten vrij.
  Subtiele aantrekkelijke pastelkleuren dankzij veilige voedingskleurstof.

  www.minikoioi.com

 • Naïf

  Naïf

  Naïf producten zijn gemaakt van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft... en niets anders!

  www.naifcare.com

 • Nami Cosmétiques

  Nami Cosmétiques

  Nami biedt een assortiment cosmetische producten aan dat u een natuurlijk en afvalvrij alternatief biedt voor conventionele cosmetica. Onze producten zorgen voor u met respect voor de planeet!

  De productie vindt plaats in Doornik en vindt plaats op ambachtelijke wijze, uitgaande van natuurlijke ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn van de biologische landbouw. Onze recepten zijn eenvoudig maar effectief!

  Laat u meeslepen door onze cosmetische golf!

  www.namicosmetiques.be

 • NeoBulle

  NeoBulle

  Néobulle werd in 2005 opgericht in de Monts du Forez en is geboren uit passie voor baby's en de wens om de middelen van een bloeiende regio te gebruiken. Met het oog op respect voor en aanpassing aan een kwetsbaar publiek produceert Néobulle fysiologische draagdoeken en -zakken voor baby's en verzorgingsproducten van aromatische planten.

  www.neobulle.fr

 • Nuud
 • Ökonorm

  Ökonorm

  ökoNORM is een unieke producent van milieuvriendelijke nawaro producten. Afkorting nawaro komt van het Duitse "Nachwachsende Rohstoffe", wat "hernieuwbare grondstoffen" betekent. nawaro producten zijn gemaakt van duurzame grondstoffen, milieuvriendelijk en absoluut niet giftig. Wij besteden veel aandacht aan een grondige controle van de kwaliteit en de milieu-impact van onze producten om gezonde en veilige producten te garanderen.

  www.oekonorm.com

 • Parker

  Parker

  Parker Safety Razor is al bijna 50 jaar de gouden standaard voor fijne verzorgingsproducten. Parker Safety Razor producten worden met de hand gemaakt en ondergaan uitgebreide technische en kwaliteitstesten. Parker Safety Razor, een familiebedrijf, produceert producten die een weerspiegeling zijn van onze toewijding aan uitmuntendheid en waarde. We gebruiken en genieten van onze producten net als onze klanten, dus we zijn trots op elk product dat wordt geproduceerd. Dit is onze kwaliteitsgarantie voor u.

  - Onze producten worden gemaakt met de beste materialen die beschikbaar zijn.
  - We selecteren kwaliteitsdetaillisten die onze hoge servicenormen weerspiegelen.
  - Wij innoveren en ontwikkelen zowel klassieke als geavanceerde scheerproducten.
  - Alle producten ondergaan uitgebreide engineering- en kwaliteitstesten.

  www.parkershaving.com

 • Petit&Jolie

  Petit&Jolie

  Petit&Jolie verzorgt jouw kleintje van kop tot teen.

  Hun verzorgingsproducten zijn van 100% natuurlijke oorsprong (liefst zelfs van biologische landbouw), gemaakt met liefde voor de huid en de natuur.

  In de producten van Petit&Jolie zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten.

  Daarnaast maken zij ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen.

  www.petitetjolie.nl

 • Petite Sorcière
 • PoPoLiNi
 • QUUT
 • Qwetch

  Qwetch

  Qwetch biedt mobiele voedselcontainers voor degenen die hun dranken en maaltijden willen vervoeren zonder gebruik te maken van wegwerpvoedingsflessen en -verpakkingen.

  www.qwetch.com

 • Secrets des Fées

  Secrets des Fées

  Een natuurlijk aantrekkelijke innovatie

  De Secret des Fées behandelingen zijn het resultaat van een ontmoeting tussen Sybile, Magalie en Guy, twee ingenieurs en een cosmeticaproducent, alle drie betrokken bij schoonheid en natuur.

  Met een sterke smaak voor innovatie, respect voor het milieu en biologische producten, hebben deze enthousiastelingen hun ervaring, kennis en toewijding gebundeld om een unieke, zelfgemaakte, biologische cosmetische huidverzorgingslijn in poedervorm te creëren.

  Maskers, scrubs, peel-offs, Secrets des Fées een compleet assortiment biologische wellnessbehandelingen, ontworpen voor de vrouw van vandaag.
  Gemakkelijk te gebruiken, BIO behandelingen worden in slechts 30 seconden voorbereid.
  Een onmiddellijk en weldadig gevoel van natuurlijk welzijn.

  En als dit menselijke avontuur het uiterlijk van een sprookje had...

  www.secrets-des-fees.com

 • Sipster

  Sipster

  Sipster is opgericht door drie jonge ondernemers die geloven dat plastic rietjes voor eenmalig gebruik niet langer kunnen worden genegeerd. Toen we ons realiseerden dat elk plastic rietje nog eens 200 jaar zou bestaan, besloten we dat het tijd was om actie te ondernemen.

  In 2017 ontmoette het Sipster-team een lokale producent van herbruikbare bamboe rietjes in de noordelijke bergen van Vietnam. Onder de indruk van zijn vaardigheden en product hadden we onze eerste partner gevonden. We hebben nauw samengewerkt om de productkwaliteit te verbeteren en hebben kleine bamboe stroverpakkingen en een kokosborstel ontwikkeld om consumenten in staat te stellen hun eigen stro mee te nemen waar ze ook gaan. Een van onze sterke waarden is ervoor te zorgen dat onze producten een ecologische en sociale impact hebben. Onze bamboe rietjes zijn 100% handgemaakt en vrij van chemicaliën.

  Begin 2018 breidde Sipster haar productlijn uit met meer herbruikbare rietjes en bio-wegwerp rietjes, waaronder rietjes van stro en aardappelzetmeel. Het platform is omgetoverd tot een plek waar iedereen die met het plastic rietje wil breken, een perfect alternatief kan vinden.

  www.sipster.nl

 • SoCup

  SoCup

  SO'CUP - DE CUP die de voordelen van alle bestaande modellen combineert.

  Doordacht en gecreëerd door gebruikers, bewust van de elementen die de ideale cup zou moeten hebben om zich aan een maximum aantal vrouwen aan te passen.

  Gemaakt in Frankrijk met extreme striktheid.

  SO'CUP, is ...

  «So' Hygiënisch»

  In tegenstelling tot periodieke wegwerpbeschermingen met dubieuze samenstellingen, is SO'CUP gemaakt van medische siliconen en 100% hypoallergeen.

  «So'Praktisch»

  Eenmaal ingebracht voel je ze niet meer. Je kan ze gedurende 6 opeenvolgende uren dragen, om het even in welke positie. Hop met die Zumba, yoga of zwemlessen. Cool!

  «So' Chic»

  Weet dat de menstruatie cup na het inbrengen volledig onzichtbaar is, u kan dus eenderd welke kledij dragen, inclusief uw fijne lingerie.

  «So'Economisch»

  Ze kan 5 jaar gebruikt worden. U hoeft niet meer elke maand om tampons of maandverbanden te gaan.

  «So'Ecologisch»

  Tijdens haar leven gebruikt een vrouw gemiddeld 15.000 tampons en maandverbanden. Stelt u zich eens voor hoeveel afval dit wereldwijd betekent?!

  www.socup.fr

 • The Humble Co.

  The Humble Co.

  The Humble Co. ontwikkelt betrouwbare gezondheids- en wellnessproducten, die milieuvriendelijk en sociaal verantwoord zijn, met een innovatieve twist.

  De gezondheidsprofessionals van The Humble Co. vertalen evidence-based innovaties naar milieuvriendelijke consumentenproducten die nuttig en leuk zijn voor iedereen, inclusief kansarme mensen die in afgelegen gemeenschappen wonen.

  Elke Humble aankoop financiert mondverzorgingsprojecten over de hele wereld.

  www.thehumble.co

 • The Natural Family Co.

  The Natural Family Co.

  NFco is een volledig natuurlijk, stijlvol assortiment van 70% biologische tandpasta op smaak gebracht met Native Australian Rivermint & stijlvolle biologisch afbreekbare tandenborstels voor het hele gezin.

  www.nfco.co/nfco 

 • Tikiri

  Tikiri

  Tikiri, geboren in Sri Lanka, is een merk waarvan de producten gebaseerd zijn op het welzijn van kinderen en peuters. Van het ontwerp van speelgoed dat ontworpen is om de fysieke en emotionele ontwikkeling van kinderen te ontmoeten, tot hun ethisch duurzame productie met milieuvriendelijke en duurzame materialen zoals katoen of natuurrubber.

  In het Singalees betekent "Tikiri" "Heel Klein", een woord met een zoete en zachte klank, net als ons speelgoed!

  www.tikiri-toys.com

 • Tots Bots
 • We Love The Planet

  We Love The Planet

  WE LOVE THE PLANET…

  …YOU LOVE THE BEST NATURAL COSMETICS

  Dit merk is ontstaan omdat wij liefde voor onze planeet hebben. Wat wij belangrijk vinden om te weten is: wat zit er in en waar komt het vandaan? Wij van We love the planet verkopen producten waar we gek op zijn en die we in het dagelijks leven veel gebruiken.

  www.welovetheplanet.nl

 • Wrapi

  Wrapi

  Milieuvriendelijke en herbruikbare verpakkingen

  Katoen gedrenkt in bijenwas, hars en jojoba-olie

  Gemaakt in België

  www.wrapi.be

 • Zélio

  Zélio

  Zélio, een gamma van producten gewijd aan de natuurlijke wereld van de jongsten en ontworpen met respect voor hun leeftijd en ontwikkeling in het achterhoofd.

  www.ecodis.info

 • Zida

  Zida

  Zeep van Zida

  Zeep zieden is een kunst. Keuze van de grondstoffen, correcte berekening met verzepingstabellen, werking van hulpstoffen. Elke stuk zeep is uniek omdat het met de hand gemaakt wordt. Zida tracht met etherische en essentiële oliën meer te bereiken dan een aangename natuurlijke geur en zoekt naar ondersteunende, versterkende of ontspannende eigenschappen om een extra dimensie te geven aan huidreiniging.

  Zida kiest voor het koude proces of cold process. Dit is een langzaam proces waarbij de zeep gemiddeld 4 tot 6 weken nodig heeft om uit te harden.

  Handgemaakt in België

  www.zida.be

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password