Lijst van producten per merk Bag to Green

Een LOKAAL en ETHISCH bedrijf

PRAKTISCHE en DUURZAME verpakkingen

NATUURLIJKE vezels

Bag to Green is ontstaan vanuit een behoefte: de noodzakelijke verandering in onze consumptiegewoonten die schadelijk zijn voor het milieu. Het bedrijf is gebaseerd op sterke WAARDEN die mens en milieu centraal stellen in de economie! Bag to Green is een coöperatieve onderneming met beperkte verantwoordelijkheid en een maatschappelijk doel.

De onderneming positioneert zich als een speler op het gebied van duurzame ontwikkeling door haar activiteiten te richten op milieubescherming, eco-consumptie en opleiding. Het stelt de economie ten dienste van de burger en bevordert de sociale en solidaire economie als alternatief voor een economie die gedomineerd wordt door het doel van winst.

Het concept van Bag to Green is gebaseerd op de vier pijlers van duurzame ontwikkeling: economie, de burgerlijke verantwoordelijkheid, het milieu en het maatschappelijk doel.

www.bagtogreen.com

We hebben 9 producten voor u gevonden.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Toilettas Bag to Green

Prijs 5,37 €
Toilettas van gewaxt linnen voor het meenemen van zeepjes, tandpasta of vaste deodorant op reis. Waterdicht en makkelijk te sluiten met een...

Waterdichte Slazak

Prijs 6,40 €
Herbuikbare groente- en fruitzak met een waterdichte bescherming. Het gewaxt linnen  reguleert de vochtigheid om je groente zoals sla langer vers...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password