Lijst van producten per merk Blue Water Bento

Blue Water Bento, een collectie van ECOlunchbox van roestvrij staal en siliconen lunchartikelen die oceaanvriendelijk, lekvrij en 100% plastic vrij zijn.

Sinds ECOlunchbox in 2009 zijn lijn van plasticvrije, milieuvriendelijke lunchdozen op de markt bracht, is het zijn missie om gezinnen te helpen hun afhankelijkheid van kunststoffen te verminderen door hoogwaardige, plasticvrije alternatieven aan te bieden.

Door de jaren heen hebben we steeds weer de behoefte gehoord van onze gemeenschap dat ze van onze 100% roestvrijstalen lunchbox hielden - niet giftig, vaatwasmachinebestendig, robuust, plastic vrij! Wat zouden ze nog meer kunnen dromen? Nou, er was één klein ding... we kregen herhaaldelijk verzoeken voor een plastic vrije lunchbox die ook lekvrij was.

In wezen wilde onze gemeenschap echt het gemak van plastic zonder lekkage - zonder het plastic!

Vanuit het oogpunt van de gezondheid van mens en milieu geloven wij dat silicone op dit moment het beste materiaal is dat beschikbaar is voor opklikbare, lekvrije deksels van voedselcontainers. Het is veel duurzamer en langer houdbaar dan plastic, bestand tegen degradatie als gevolg van langdurig gebruik of blootstelling aan extreme temperaturen. Hoewel silicone niet biologisch afbreekbaar is, zijn wetenschappers van mening dat het materiaal niet gevaarlijk is voor het milieu en ook niet giftig voor in het water of in de bodem levende organismen.

We blijven ons inzetten om gezinnen te helpen hun afhankelijkheid van kunststoffen te verminderen door hoogwaardige, plastic vrije alternatieven aan te bieden.

Wij geloven dat we met onze Blue Water Bento collectie inspelen op de wens van gezinnen om overal ter wereld een gezonder leven te leiden - voor zowel mensen als de planeet! Met onze producten kunnen mensen ervoor kiezen om 's middags geen plastic te gebruiken - en op andere plekken in hun leven een reis te beginnen om hun afhankelijkheid van plastic in het algemeen te verminderen.

www.ecolunchboxes.com

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password