Lijst van producten per merk Sipster

Sipster is opgericht door drie jonge ondernemers die geloven dat plastic rietjes voor eenmalig gebruik niet langer kunnen worden genegeerd. Toen we ons realiseerden dat elk plastic rietje nog eens 200 jaar zou bestaan, besloten we dat het tijd was om actie te ondernemen.

In 2017 ontmoette het Sipster-team een lokale producent van herbruikbare bamboe rietjes in de noordelijke bergen van Vietnam. Onder de indruk van zijn vaardigheden en product hadden we onze eerste partner gevonden. We hebben nauw samengewerkt om de productkwaliteit te verbeteren en hebben kleine bamboe stroverpakkingen en een kokosborstel ontwikkeld om consumenten in staat te stellen hun eigen stro mee te nemen waar ze ook gaan. Een van onze sterke waarden is ervoor te zorgen dat onze producten een ecologische en sociale impact hebben. Onze bamboe rietjes zijn 100% handgemaakt en vrij van chemicaliën.

Begin 2018 breidde Sipster haar productlijn uit met meer herbruikbare rietjes en bio-wegwerp rietjes, waaronder rietjes van stro en aardappelzetmeel. Het platform is omgetoverd tot een plek waar iedereen die met het plastic rietje wil breken, een perfect alternatief kan vinden.

www.sipster.nl

We hebben 3 producten voor u gevonden.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password