• -0,99 €
The Humble Co. Duurzame Tandenborstel - Soft - Roos

Duurzame Bamboe Tandenborstel - The Humble Co.

2,31 € Bespaar 0,99 €
3,30 €

Tandenborstel gemaakt van biologisch bamboe. De gekleurde zachte nylonhaartjes zijn BPA-vrij.


Het bamboe gedeelte is composteerbaar en de verpakking is recycleerbaar. Kleurrijke low waste in de badkamer!

Kleur
Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

In voorraad: 2

Humble Brush is een tandenborstel die net zo goed schoonmaakt en net zo lang meegaat als uw gewone plastic tandenborstel, met als bijkomend voordeel dat hij beter is voor het milieu.
Met een 100% duurzame bamboe handgreep is Humble Brush de milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde tandenborstelkeuze, omdat elke Humble aankoop projecten ten behoeve van kinderen in nood financiert.

Wij willen tandenborstels van de hoogste kwaliteit aanbieden zonder onze waarden van duurzaamheid en een betere wereld uit het oog te verliezen.

We hebben gekozen voor nylon-6 haartjes omdat het een lagere hardheid heeft (wat beter is voor de tanden) en een lagere waterabsorptie (wat beter is voor het hygiënisch houden van uw tandenborstel) in vergelijking met andere soorten nylon.
Het is een stevige, duurzame en hygiënische kunststof met een ecologische voetafdruk die vergelijkbaar is met die van wol.
We zijn er trots op dat onze haartjes geproduceerd worden door DuPont, de toonaangevende fabrikant van nylon haartjes met meer dan 70 jaar ervaring.

Kortom - Borstel zonder zorgen!

HB-TB-Pink
2 Items

Gegevensblad

Samenstellingen
Bamboe

Specifieke referenties

ean13
7350075690037
Nieuw product

No customer reviews for the moment.

Aanbevolen

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password