• -1,50 €
Lamazuna Konjac Spons

Lamazuna: Konjac Spons

5,52 € Bespaar 1,50 €
7,02 €

Lamazuna

Voor het gelaat of de verzorging van een baby

100% Natuurlijk

Doel = Zero Waste!

Levering 1 tot 3 werkdagen

Gewicht
Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

In voorraad: 1

De Japanners gebruiken de konjac spons al meer dan 1500 jaar om het gelaat dagelijks te ontdoen van dode huidcellen. De Koreanen gebruiken de spons vooral voor de dagelijkse verzorging van hun baby’s. Doordat de huid op een milde manier wordt gereinigd, kan acne worden voorkomen.

Het effect van de konjac spons is voortreffelijk omdat het de efficiëntie van een scrubhandschoen combineert met de zachtheid van bamboe.

Hoe gebruik je de konjac spons?

Het volstaat om de spons enkel met water te gebruiken. Dompel ze onder in water zodat de spons zwelt en zacht wordt. Zoals alle sponzen wordt ze terug harder in droge toestand.

Masseer het gelaat of lichaam zachtjes met cirkelvormige bewegingen om dode huidcellen te verwijderen.

Spoel de spons na gebruik uit om de onzuiverheden te verwijderen alvorens ze te laten drogen.

U kan de konjac spons ook gebruiken met bloemenwater of één van uw andere gebruikelijke producten. De spons is hiertegen bestand, maar vergeet niet om ze telkens goed uit te spoelen.

Hoe bewaar ik de Konjac spons?

Bij voorkeur de spons laten drogen in frisse lucht tussen twee gebruiksbeurten. Door de vochtigheid in een badkamer kan het enkele dagen duren alvorens de spons helemaal droog is. U kan ze aan het katoenen koordje ophangen.

Iedere spons heeft ongeveer een levensduur van drie maanden, hierna zal ze beginnen desintegreren. U kan ze dan simpelweg composteren!

Hoe worden konjac sponzen gemaakt?

Neem de wortel van de konjacplant, deze lijkt op een enorme aardappel.
Maal de wortel fijn, u verkrijgt een wit soort meel/ poeder.
Meng dit met water.
Hop de oven in en uw spons is klaar!

De twee benodigde ingrediënten: Vermalen konjac wortel en water.

De konjac spons wordt in droge toestand in een composteerbaar kartonnen doosje verkocht. Het volstaat om ze enkele seconden onder te dompelen in water om ze groter en zacht te laten worden.

Waar worden ze geproduceerd?

De Lamazuna sponzen worden geproduceerd in de provincie Hubei in het noorden van China. Het berglandschap en warm en vochtig klimaat zijn bijzonder bevordelijk voor het telen van de konjac plant. Lamazuna heeft het productie atelier bezocht en gekozen op basis van de manier van produceren die kwaliteitsvol en hygiënisch is. De hoofdactiviteit van dit bedrijf is niet het produceren van konjac sponzen maar het vervangen van gelatine door konjac poeder in veganistische gerechten.

De sponzen worden getransporteerd per boot, ze proberen de CO2 uitstoot zo beperkt mogelijk te houden door de sponzen in droge toestand te vervoeren. Bovendien probeert Lamazuna de uitstoot ook te compenseren door een agrobosbouw project in Peru te steunen sinds 2013.


Gewicht van de spons: 30g

LMZN-KONJAC
1 Item

Gegevensblad

Gewicht
30gr

Specifieke referenties

ean13
3760201130995
Nieuw product

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password