• -2,40 €
Attitude Eco Luiers | Maat 1-2

Attitude: Eco Luiers | Maat 1-2

7,43 € Bespaar 2,40 €
9,83 €

De meest milieuvriendelijke van alle ecologische luiers op de markt voor jouw pasgeboren baby: c02-neutraal geproduceerd met hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen.

Ook is deze luier nog eens volledig veilig voor de gevoelige babyhuid. Vrij van geur- en kleurstoffen, irriterende lotions, chloor of andere schadelijke stoffen.

Een enorme doeltreffende luier met goede absorptie en lekvrije pasvorm.

 

Maat 1-2 | 3-7kg

36 luiers

Maat
Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

In voorraad: 2

Wist je dat een pasgeboren baby in zijn eerste jaar alleen al 3650 tot 4380 luiers kan gebruiken? Dat zijn acht tot tien luiers per dag! Dat is veel afval. Dat is de reden waarom de ATTITUDE babyluiers, maat 1-2, een geruststellend alternatief zijn met minder afval dan traditionele wegwerpluiers voor baby's van 3 tot 7kg. Even efficiënt, absorberend en comfortabel, ze zijn gemaakt van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen. Onze luiers zijn ook CO2-neutraal en duurzaam, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke luiers van de markt behoren.

 

Voordelen

- Hypoallergene luier, vrij van geurstoffen, kleurstoffen, tekeningen en lotions die de huid kunnen irriteren en die schadelijke kankerverwekkende stoffen of hormoonontregelaars bevatten.
- Biologisch afbreekbare componenten: de buiten- en binnenbekledingen van de luier zijn samengesteld uit biologisch afbreekbaar polymeer en een absorberende laag samengesteld uit cellulose (biologisch afbreekbare houtpulp).
- De cellulose die we gebruiken, is FSC-gecertificeerd (duurzaam bosbeheer) en gebleekt met zuurstof, wat betekent dat onze luiers 100% chloorvrij zijn.
- CO2-neutraal: om onze negatieve impact op de klimaatverandering te verminderen, vervaardigen we onze producten met processen die het energieverbruik minimaliseren en compenseren we onze broeikasgasemissies door bomen te planten.
- Efficiënte en snelle absorptie: prestatietests werden uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria en gerapporteerd in een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Protégez-vous. De testen demonstreren de dooltreffendheid van de absorberende laag van de luier.
- Effectieve vochtregeling: dankzij een geoptimaliseerde SAP/houtpulpverhouding in de absorberende laag beschermen onze luiers de huid van uw baby effectief.
- Lekvrij: om lekkage te minimaliseren, omhelzen de vorm, vleugels en elastische openingen van de luier het lichaam van de baby om zich aan te passen aan zijn vorm. De samenstelling van de absorberende laag is ook zo ontworpen dat deze dichter is in de gebieden die het meest gevoelig zijn voor lekkage.
- Bereik van maten: 1 tot 5 om gelijke tred te houden met uw groeiende baby.

 

Inhoud: 36 luiers

ATT-CE1-2
2 Items

Gegevensblad

Maat
Maat 1-2 | 3-7 kg
Aantal
36 luiers

Specifieke referenties

ean13
626232162004

No customer reviews for the moment.

Aanbevolen

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password