PIX_8419.jpg

Welkom bij All About B

Ik ben Valerie, mama van 2 jongens, Logan & Kyle.

In 2012 beviel ik van Logan. Niets kennende vertrouwde ik op de grote merken en op wat ik in het ziekenhuis en bij de apotheek kreeg.

Al snel bleek dat mijn zoontje bepaalde producten moeilijk kon verdragen. Bij nader inzien blijkt dat deze merken niet zo’n gezonde samenstelling hebben. We zijn dan snel overgestapt op natuurlijke producten en wasbare doekjes.

In 2015 werd Kyle geboren en kon ik in de buurt, nog steeds, moeilijk aan ecologische producten geraken, ik moest hier een uur voor rijden.

Als ik het moeilijk heb om iets te vinden ben ik waarschijnlijk niet de enige, en zo ontstond het idee van All About B.

In 2018 ontdekte ik het afvalvrij leven en leerde ik zelf verzorgings- en onderhoudsproducten maken.

Zo breidde het gamma uit, met niet enkel ecologische en duurzame producten, maar ook met low waste producten.

En aangezien ik altijd een hart heb gehad voor de kleine zelfstandige ging mijn voorkeur natuurlijk uit naar Belgische leveranciers.

Dit zijn dan ook de producten die je vandaag de dag op onze webshop kan terugvinden, producten goed voor de huid en voor de planeet:

  • Ecologische producten
  • Duurzame producten
  • Natuurlijke producten
  • Afvalarme producten
  • Producten gemaakt door Belgische fabrikanten
  • Basisproducten voor de “doe het zelf”

Naast de webshop ben ik ook geïnteresseerd in jonge mama’s en hun kindjes. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mezelf te diversifiëren.

Zo begeleid ik toekomstige en jonge mama’s, zowel prenataal als postnataal en geef ik ook perinatale massages.

Verder blijf ik me steeds opleiden en heb ik interesse in alles wat holistisch is, energetisch, lithotherapie en aromatherapie.

Waarom de naam All About B?

Het is me opgevallen dat alles in mijn leven rond de B draait. Zo woon ik (en woonde vroeger ook) in een straat die met een B begint, de familienaam van mijn kindjes start met een B, het zijn Boys/Brothers, ik ben Belg en woon in België. De naam van mijn vorige business startte ook met een B. Blauw is mijn lievelingskleur en noem maar op.

Ik gaf vroeger Borstvoeding en droeg mijn kindjes ook (Babywearing).

Zo maakte ik er uiteindelijk een spel van om al mijn categorieën op de webshop met een B te laten starten en ontstond de naam All About B.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password