Duurzaamheid is een van de fundamentele waarden van All About B.

Elk duurzaam artikel dat jouw kind niet meer gebruikt, kan je terugsturen. Jij krijgt in ruil een waardebon ter waarde van 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs (= factuurprijs, ook als de prijs ondertussen veranderd is, of als je het product met korting kocht).

Je kan de bon gebruiken bij een volgende aankoop in onze webshop.

Wat doen wij met jouw teruggestuurde artikel?

Wij schenken het aan een vereniging of gaan het artikel aan een zeer schappelijke prijs doorverkopen (of weggeven) aan mensen die het financieel moeilijker hebben.

Door aan de “Bring Back”-actie deel te nemen, maak jij echt een verschil! Je maakt een andere mama het leven net iets makkelijker, je maakt plaats in je kasten, je draagt bij tot een duurzame samenleving, je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een geschikte koper én je krijgt bovendien een financiële vergoeding voor ieder artikel dat je in goede staat naar ons terugstuurt. Win-win-win-win.... !

Producten die in aanmerking komen voor deze actie zijn o.a.: duurzaam speelgoed, slofjes, draagartikelen, stoffen luiers...

Sta je op het punt om een product terug te sturen? Kijk dan eerst even op onze website en check of het product in aanmerking komt voor onze “Bring Back Policy”. Deze info vind je in de productbeschrijving. Vind je het product niet meer op onze site? Stuur ons dan een mailtje.

Wij behouden ons het recht voor de "Bring Back" te weigeren voor elk product dat in slechte staat wordt teruggestuurd.

Uiteraard kunnen verbruiksartikelen, wellness- en hygiëneproducten niet geretourneerd worden.

De klant betaalt zelf de verzendkosten.

Bring Back

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password