La Renarde: Maandverband M4

La Renarde: Wasbaar maandverband M4

11,32 €

La Renarde

Wasbaar Maandverband Maat 4

Handgemaakt in België

Levering 1 tot 3 werkdagen

Maat
Hoeveelheid

In voorraad: 5

Vergeet wegwerp maandverbanden, vergeet hun ongemak, hun kost en hun impact op de natuur! Ontdek in plaats daarvan de zachtheid, het comfort en het onderhoudsgemak van de wasbare maandverbanden van La Renarde.
Wist u dat de misselijkmakende geur die we associëren met de maandverbanden afkomstig is van de chemicaliën die ze bevatten? In werkelijkheid ruikt je menstruatie niet slecht! 

Daarom, klaar om de geuren, de irritaties, de schimmels, de allergieën, de chemicaliën, de kilo's jaarlijks afval en het te grote budget te vergeten? Kies de maat die bij u past!

Maten
Het wasbaar maandverband maat 1 is geschikt bij lichte menstruatie, bij het begin of einde van uw cycli of bij lichte urineverlies (ze wordt in dit geval gebruikt als waterdichte inlegkruisje). - Lengte: 18,5 cm.
Het wasbaar maandverband maat 2 is geschikt voor een normale menstruatie. - Lengte: 18,5 cm.
Het wasbaar maandverband maat 3 is perfect voor hevige menstruatie of 's nachts. - Lengte: 23 cm.
Het wasbaar maandverband maat 4 is ook perfect voor een overvloedige menstruatie, maar ook bij urineverlies. - Lengte: 28 cm.
Het wasbaar maandverband maat 5 is voorbehouden in geval van hemorragische menstruatie of als postpartum verband. - Lengte: 35 cm.

Samenstelling 
Bamboe (60%) en polyester (40%)
Tegen de huid: OEKOTEX gecertificeerde bamboe badstof (viscose). Bamboe is absorberender dan katoen en blijft bij elke wasbeurt zacht en soepel. Bovendien is het antibacterieel!
De binnenkant van het maandverband heeft een bamboe kern voor een betere absorptie.
Het deel dat tegen de slip wordt geplaatst (dat met een label) is een waterdicht membraan (PUL). Ademend en OEKOTEX gecertificeerd.

Onderhoudsinstructies
Om de absorberende vezels van de bamboe te openen, is het raadzaam om het maandverband voor het eerste gebruik te laten weken en te wassen.
Als ze vuil zijn, spoel ze eerst met koud water af alvorens ze te wassen.
Aarzel niet om het maandverband met ossengall-zeep in te wrijven om te voorkomen dat er vlekken ingebed raken. 
U kunt uw maandverbanden in de wasmachine wassen tot 60°, maar 40° zal voldoende zijn om ze te desinfecteren, dankzij de antibacteriële eigenschappen van bamboe.
Vermijd de droger. Dit verlengt de levensduur van uw wasbare maandverbanden.

LRND-SHLT4
5 Items
Nieuw product

No customer reviews for the moment.

Aanbevolen

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password