Vingerverf - 4 kleuren set A - Rood, blauw, groen en geel

Peintures au doigt naturelles et écologiques - Ökonorm

9,88 €

Peintures à doigts naturelles d'Ökonorm. Ce set contient 4 couleurs pour s'amuser. Sans additifs chimiques, le jeu est sans danger, même pour les plus petits.

Couleurs
Quantité
Derniers articles en stock

En stock: 2

Vous recevrez 0,29 € en bonus de fidélité lors de l'achat de ce produit. Le bonus peut être utilisé pour payer vos prochaines commandes.
Fermer

Vingerverf set 4 potjes. met de kleuren rood, blauw, geel en groen.

 
Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. 
 
De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.
 
Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf - de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven - het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar. 
 
Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken. 
 
Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig.
 
Betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma's en andere creatieve therapieën.
 
Aandacht!: Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen. 
 
Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals gezuivert krijt en voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten
 
NAWARO vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.

 

Product informatie

De ontwikkelingen van vele ökoNorm producten - nawaro - zijn erkend door de classificatie 'zeer goed 'of  'goed' door het consumententijdschrift ÖKO-TEST.

Ökotest is een consumentenorganisatie in Duitsland. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van 
producten en diensten. Er wordt onder andere onderzocht naar schadelijke stoffen. Het is vergelijkbaar met de Consumentenbond. 

Dit product is door ÖKO-TEST erkend als 'zeer goed'.
OKN-FP-A
2 Produits

Références spécifiques

ean13
4019427796010
Nouveau produit

Pas de commentaires client pour le moment.

Nouveau compte S'inscrire